Nu är det dax!

Nu öppnar äntligen Bites & Bottles hemsida och web-shop! Hos oss hittar ni både spännade drycker och andra godsaker. De flesta produkterna presenteras nu för första gången på den svenska marknaden. Resturang-kunder kan redan nu ta del av hela vårt utbud, medan privat-kunder tyvärr måste vänta ytterligare några veckor innan våra spännade drycker är tillgängliga genom Systembolagets beställnings-sortimet.
Sortimentet kommer ständigt att utvecklas – titta in ofta, så att du inte missar något nytt!
Lär känna våra produkter och producenter här på hemsidan och titta gärna också in på vår ”Inspirations-sida”, där du hittar recept och tips. ”Inspiration” är en bloggsida, som vi kommer att uppdatera flitigt och där ni kan dela med er av era erfarenheter.
Hör gärna av er till oss med frågor, tips eller kommentarer!

december 7th, 2010

Kommentera