Välkommen!

(Klicka på bilden för att se en stor version)

Vi är genuint intresserade av allt som har med mat och dryck att göra och har haft glädjen att ha många härlig matupplevelser (kanske en och annan mindre trevlig också) genom åren, när vi har rest runt i världen. Vi läser otaliga kokböcker, matmagasin och matbloggar, besöker olika restauranger och äter gott hos goda vänner. Vi låter oss gärna inspireras av allt detta, när vi lagar mat och väljer drycker och hoppas att vi i vår tur kan inspirera dig, att prova på något nytt eller få dig att komma ihåg något, som det var längesen du njöt av.

Förutom recept, tips och ide’er, kommer vi ibland också att berätta lite mer om våra produkter och producenter, så att du kan lära känna dem bättre.

Hör gärna av er och dela med er av era erfarenheter!

december 7th, 2010
One Response to Välkommen!
  1. Grattis till en kanonfin sida och varmaste lyckoönskningar framöver!

    Svara

Kommentera